Social Missions

ART=MIND

ART=MIND is een mindfulness traject voor artiesten ontwikkeld door Sabrina. Tijdens dit traject gaan op een holistische manier werken aan de mens achter de artiest. En dat doen we aan de hand van de ‘binnenwereld’ die van grote invloed is voor het de carrière van de artiest.

Het werken in de muziekindustrie is intensief. Veelal gaat deze manier van werken ook ten koste van de artiest. Een goede balans tussen presteren en goed voor jezelf zorgen is dan zoek.

Mensen die in de creatieve industrie werken hebben drie keer meer kans op psychische problemen. Artiesten worstelen veelal met angst, stress gerelateerde ziekten, burn-outs en mentale inzinkingen. Ze hebben meer tools en vaardigheden nodig om op tijd te kunnen signaleren wanneer ze zich moeten terugtrekken om voor zichzelf te zorgen.

Tijdens de sessies willen we inzichtelijk maken waar de artiest staat en ontdekken of er een disbalans is. Middels opdrachten, groepsgesprekken, 1 op 1 sessies en inspirerende gastcoaches zal de artiest aan het einde rit genoeg handvatten hebben om de carrière vanuit de nieuwe inzichten voort te zetten.

Heb je interesse in deelname aan een ART=MIND traject. Meld je aan via: info@sabrinastarke.nl

 

DIASPORA WELLHOUSE

De organisatie Diaspora Wellhouse is voortgekomen uit het initiatief van Sabrina Starke (artist, sociaal ondernemer) en Irene Hin (sociaal ondernemer, consultant community impact).

Sabrina en Irene hebben dit initiatief genomen naar aanleiding van de toename van burgers binnen die diaspora die dagelijks worstelen met hun mentale & fysieke gezondheid als effect van racisme, discriminatie en uitsluiting.

De lancering zal op 28 mei 2021 plaatsvinden.

 

WHO DO YOU THINK YOU ARE?

In 2019 presenteerde Sabrina i.s.m Charl Landvreugd en TENT Rotterdam een tentoonstelling waar de vele dimensies van identiteit centraal stond. Hiernaast is er ook een cross-disciplinair publiek programma georganiseerd i.s.m. HipHop Huis, Christine Otten, Right About Now Inc, Concrete Blossom en Music Matters.

De kunstenaars die deelnamen in de tentoonstelling waren: Jasper Niens, Antonio Guzman, Kevin Osepa, Sandim Mendes, Rasheet Vlijter, Mickael Martins Afonso & Caroline Escaffre-faure, Sara Nuytemans en Brian Elstak.