SABRINA STARKE lAUNCHES POP UP LIVINGROOM

In het weekend van 19-21 juni opent Sabrina haar eigen pop Up livingroom in de Ferry Store in Rotterdam.

Met haar pop-up  Livingroom zet Sabrina Starke een concept neer alsof je een weekend lang in haar eigen huiskamer bent. Een huiskamer waar muziek en zelfontwikkeling centraal staan. Beleving en gezelligheid. Reflectie en inspiratie. Waar thema’s leven als persoonlijke groei, zelfvertrouwen en voor jezelf staan.Een weekend met een gevarieerd programma

Sabrina heeft een aantal bijzondere mensen die zij op haar carrièrepad is tegengekomen, gevraagd om aan Livingroom deel te nemen. Daarbij heeft ze de thema’s die haar inspireren, op een creatieve manier omgezet tot een afwisselend programma, waar zij ook zelf aan elk onderdeel actief aan deelneemt.

De pop-up store Livingroom is er drie dagen, op 19, 20 en 21 juni in de FerryStore in Rotterdam. Tijdens deze dagen zijn er diverse activiteiten die gericht zijn op Sabrina’s persoonlijke leven en voorkeuren. Op vrijdag 19 juni is de opening met een showcase van Sabrina & live band en een afterparty met DJ Nixon Dias. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni zijn er overdag empowerment workshops, voordrachten en verhalen van verschillende kunstenaars, een Q&A met Sabrina door Music Matters, lifestyle & natural hair sessions en nog veel meer muzikale momenten. De pop-up store Livingroom is open voor jong en oud. En voor iedereen die wil komen genieten van mooie muziek, verhalen en gezelligheid in een intieme setting.

Meer info over het programma en de workshops vind je hier op de site.

Voor overige vragen over het programma of de workshops:

mail naar: info@sabrinastarke.nl